Fraai voorjaarsweer houdt aan rond Nerja

NERJA – Er komt voorlopig nog geen einde aan het fraaie voorjaarsweer en in rond Nerja. Dit voorziet de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). Vandaag schommelt het kwik rond de 20 graden Celsius onder een strakblauwe lucht, iets dat volgens Aemet aanhoudt tot tenminste het volgende weekeinde.

Ook de wind laat het (vooralsnog) afweten, hetgeen leidt tot zomerse taferelen in de binnenstad van Nerja met volle terrassen terwijl ook de boulevards langs de fraaie strandjes van de kustplaats aan de Costa del Sol druk worden bezocht.

Weer20190302

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s