Film Bohemian Rhapsody te zien in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja is woensdag 27 februari de biografische film Bohemian Rhapsody over de legendarisch Britse rockband Queen te zien. De film ging in oktober 2018 in de Wembley Arena van Londen in première en is geregisseerd door Bryan Singer, die later wegens nalatig gedrag werd ontslagen en vervangen door Dexter Fletcher.

De productie van de film was in handen van de bandleden Brian May en Roger Taylor (gitarist en drummer). De voorstelling begint om 19.00 uur en duurt twee uur en een kwartier, de film wordt vertoond in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie), kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja.

Nerja CCN Film Bohemian

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s