Málaga CF niet langs Deportivo

MALAGA – In de Spaanse Segunda División is voetbalclub Málaga CF er zondagavond op eigen veld niet in geslaagd om de koppositie op de ranglijst te heroveren. In het stadion La Rosaleda van Málaga stonden na 90 minuten spelen tegen Deportivo La Coruña dezelfde cijfers op de scorebord als bij de aftrap: 0-0.

Het bezoekende Deportivo had weliswaar een licht veldoverwicht, maar wist dit niet in doelpunten om te zetten. De thuisclub scoorde wél qua gele kaarten: de blauw-witte formatie liep tegen vijf boekingen aan (Deportivo ‘scoorde’ twee keer geel). In de stand staat het vorig seizoen gedegradeerde Málaga CF nu derde met 49 punten, twee minder dan koploper Osasuna en één punt achter Albacete. Granada CF staat met 47 punten vijfde en is ook nog in de race om het kampioenschap.

Volgende week (zaterdag 2 maart, 18.00 uur) staat voor Málaga de beladen streekderby bij Córdoba op de rol, Granada werkt dan een dag later (zondag 3 maart, 18.00 uur) een uitwedstrijd af tegen Rayo Majadahonda.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s