Flamencomuziek bij Bar El Molino

NERJA – Bij bar El Molino in de binnenstad van Nerja, is zowel op vrijdag- als zaterdagavond live flamencomuziek te beluisteren met optredens van onder meer de lokaal vermaarde Fernando Delpaso. De optredens beginnen rond 21.30 uur en duren tot circa 01.00 uur in de nacht.

Bar El Molino, één van de oudste bars van Nerja en bekend vanwege de centrale rol in de vermaarde tv-serie ‘Verano Azul’ is te vinden aan de Calle San José, die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt.

Nerja El Molino 201902

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s