Film ‘First Man’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 24 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘First Man’ van regisseur Damien Chazelle  vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze biografische avonturenfilm zijn er voor Ryan Gosling, Claire Foy, Corey Stoll en Jason Clarke, de film duurt bijna 2,5 uur. De film is gebaseerd op het leven van de astronaut Neil Armstrong, die als eerste mens voet op de maan zette. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film First Man

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s