Málaga CF rukt verder op

MALAGA – Met een moeizame 0-1 overwinning in de uitwedstrijd tegen Rayo Majadahonda deed voetbalclub Málaga CF zondagavond uitermate goede zaken in de Spaanse Segunda División. Mede door de zwaar bevochten zege én het puntverlies van de rechtstreekse concurrenten rukte de blauw/witte brigade op naar de tweede plaats in de competitiestand, op slechts één punt achterstand van lijstaanvoerder Albacete.

Makkelijk was de winst op de middenmoter allerminst. Rayo had de gehele wedstrijd een veldoverwicht, maar moest in het laatste kwartier het hoofd buigen toen middenvelder Adrián González de bezoekers op voorsprong bracht (78ste minuut).

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s