Gasoline Duo live bij Fitzgerald’s

NERJA – In bar Fitzgerald’s (net buiten het centrum van Nerja) treedt zondagmiddag 17 februari de regionaal vermaarde en populaire band Gasoline Duo op. Het optreden van de beide artiesten Carl en Zoë begint rond de klok van 15.00 uur en duurt tot circa 18.00 uur, het optreden is gratis toegankelijk.

Fitzgerald’s is te vinden op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de SuperSol supermarkt in Nerja. In de avonduren treedt tussen 20.00 en 23.00 uur de formatie The Keys op bij Fitzgerald’s.

Nerja Fitzgeralds Gasoline Duo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s