Noche Flamenca in Centro Cultural

NERJA – In Het Centro Cultural Villa de Nerja staat zaterdagavond 16 februari een indrukwekkende en spectaculaire flamencoshow met muziek-en dans op het programma, onder de titel ‘Noche Flamenca’. De, circa anderhalf uur durende, show heeft José ‘El Indio’ Cortes en Claudia ‘La Debla’ Calle García als regionaal vermaarde dansers en begint om 21.00 uur.

Toegangskaarten kost 12 euro per persoon en zijn in voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Via internet zijn er kaarten te reserveren met de link https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Noche Flamenco 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s