Fraai voorjaarsweer houdt nog even stand

NERJA – In Nerja en omgeving wordt de Valentijnsdag van 2019 gevierd onder zomerse omstandigheden. De zon staat op donderdag 14 februari hoog aan de hemel waarbij de temperaturen oplopen richting 20 graden Celsius (uit de wind beduidend warmer), een weerbeeld dat de komende dagen aanhoudt.

Af en toe kan daarbij een wolkendek voorbij drijven, terwijl de wind bij vlagen een bescheiden rol  speelt. Na het weekeinde is er op maandag wat kans op neerslag, het weerstation Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) voorziet vooralsnog weinig verandering in de huidige temperaturen.

Weer20190214

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s