Workshop brood maken op landgoed Montes Negros

TRAPICHE – Op het landgoed Casa Montes Negros bij het plaatsje Trapiche (vlak bij het meer van Viñuela) is voor dinsdag 12 februari een ‘workshop zelf brood maken’ georganiseerd. De deelnemers worden daarbij allerlei technieken bijgebracht om zelf diverse soorten brood te maken.

De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot circa 15.30 uur, de kosten voor deelname bedragen 30 euro per persoon (inclusief alle ingrediënten en een lunch). Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen via het telefoonnummer 655 987 105 of via email: casamontesneros@gmail.com. Ook de website www.casamontesnegros.com geeft informatie over de workshop en de ligging van het landgoed.

trapichemontesnegrosbroodnaken201902

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s