Bluesmuzikant Richard Ray Farrell bij O’Leary’s Torrox

TORROX – De 63-jarige Amerikaanse bluesmuzikant Richard Ray Farrell treedt vrijdag 1 februari op in de kustplaats Torrox, op circa tien kilometer van Nerja gelegen. Dit gebeurt in O’Leary’s Irish Bar aan de Paseo Maritimo de Ferrara.

Het optreden van Farrell begint rond 21.00 uur. Een dag later, zaterdag 2 februari (aanvang 21.30 uur) speelt de aan de Costa del Sol bekende band The Killer Rockets bij O’Leary’s, op zondagmiddag 3 februari is het podium in de Ierse Pub vanaf 14.00 uur voor de zanger/gitarist Paul Hayes.

torrox olearys richard ray farrell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s