Regenfront nadert Nerja

NERJA – Het heeft er alle schijn van dat het met ingang van komend weekeinde even is afgelopen met het zomerse en vooral zonnige voorjaarsweer in Nerja en omstreken. De lokale meteorologische dienst Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) voorziet vanaf zaterdag 19 januari in ieder geval tot midden volgende week vrijwel dagelijks regenval, waarbij de temperaturen overdag schommelen tussen de 15 en 19 graden Celsius.

De eerste buien worden verwacht in de nacht van vrijdag op zaterdag en houden volgens de weerkundigen het gehele weekeinde aan. Naar verwachting blijft het maandag 21 januari droog maar valt er dinsdag en woensdag dan weer her en der een bui. Daarnaast steekt in het weekeinde naar verwachting een vrij forse wind de kop op.

weer20190116

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s