Feria de San Antón in Maro

MARO – In het, tot de gemeente Nerja behorende, kustdorp Maro wordt komende week weer het jaarlijkse Feria de San Antón Abad gevierd. Het traditionele feest is een eerbetoon aan de lokale beschermheilige en begint woensdag 16 januari rond 18.00 uur met een dienst en kransleggingen bij de Iglesia de Las Maravillas.

Vanaf 19.00 uur worden er overal in het dorp vreugdevuren ontstoken, trekken er muziekkorpsen door de straten en wordt er in het centrum van het dorp gedanst in feesttenten, op klanken van diverse bands. Op donderdag 17 januari is het vanaf het middaguur feest in Maro met veel activiteiten voor kinderen én volwassenen rond het centrale Plaza de la Iglesia.

maro san anton

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s