‘All Star Jam Night’ bij Casa Grande Nerja

NERJA – Bij de Zweedse bar Casa Grande aan de Calle San Isidro in Nerja staat op zondag 27 januari een ‘All Star Jam Night’ op het programma, waarbij veel lokaal vermaarde musici hun opwachting maken. Zo hebben onder meer de artiesten Lee Townsend, Ian Herron en Benna Sörman hebben hun medewerking toegezegd.

De avond begint op zondag 27 januari om 18.00 uur, entreebewijzen kosten 17,50 euro per persoon (inclusief een drankje naar keuze en een portie beef stroganoff met aardappelpuree). Ook is het mogelijk om een entreebewijs zonder diner te kopen, deze zijn 5 euro per persoon. Info is verkrijgbaar op de website www.casagrandenerja.com .

nerja casa grande all star jam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s