Blamerende nederlaag voor Málaga CF

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF is het nieuwe jaar zondagavond desastreus begonnen met een blamerende 0-3 nederlaag op eigen veld tegen degradatiekandidaat Reus Deportíu. De vorig jaar uit de Primera División gedegradeerde blauw-witte formatie leek tot de (korte) winterstop hard op de terugweg naar het hoogste Spaanse voetbalniveau, maar ging zondagavond in het eigen stadion La Rosaleda fors onderuit tegen de bescheiden opponent.

De bezoekers namen al na elf minuten spelen de leiding via een treffer van Borja Herrera. In de tweede helft benutte Luís Gustavo een strafschop en mikte David Querol zeven minuten voor tijd de bal voor de derde keer achter Málaga-doelman Munir: 0-3.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s