Schaatsen in Navipark op Plaza de España in Nerja

NERJA – Schaatsen in Nerja, het lijkt volstrekt onmogelijk. Toch is er op woensdag 2 januari de mogelijkheid, en dan ook nog pal in het centrum op het Plaza de España (in het verlengde van het Balcón de Europa). Daar is voor de gelegenheid een synthetische ijsbaan van zestig vierkante meter neergelegd.

De voor de Costa del Sol vrij unieke attractie maakt deel uit van het ‘Navipark’, temidden van opblaasbare kastelen en avontuurlijke attracties voor de jeugd. Het Plaza de España wordt dan omgetoverd tot een mini-attractiepark voor de hele familie, waarbij het accent ligt op het aanbieden van vermaak voor kinderen.

Foto’s (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s