Nieuwe toplaag voor atletiekbaan Nerja binnenkort aangebracht

NERJA – De atletiekbaan van Nerja in het stadiom Enrique López Cuenca wordt binnenkort voorzien van een nieuwe tartanlaag. Dit besluit werd reeds in juli genomen door de gemeenteraad, inmiddels is het werk (eindelijk) toegekend aan een bedrijf voor de som van 323.822 euro. Het bedrijf krijgt een maand de tijd om de baan te voorzien  van de nieuwe laag.

Daarnaast worden veel van de huidige sportmaterialen (zoals speren, matten, discusschijven, kogels en andere atletiekbenodigdheden) vervangen door nieuwe exemplaren voor een totaalbedrag van 10.300 euro.

Nerja is de laatste jaren steeds populairder geworden onder topsporters uit het buitenland om er zich voor te bereiden op grote evenementen of het nieuwe sportseizoen.  Zo koos topschaatster Ireen Wüst al twee keer voor een uitgebreide trainingsstage met haar teamleden in Nerja.

EstadioLopezCuencaNerja03Foto (c) archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s