Aemet voorziet heldere en winderige nieuwjaarsnacht boven Nerja

NERJA – Een heldere en droge nacht, met temperaturen die schommelen rond de 10 graden Celsius waarbij een vrij stevige wind de enige spelbreker is. Dat voorspelt het lokale weerstation Aemet voor de nieuwjaarsnacht boven Nerja volgende week.

In diezelfde voorspellingen voorzien de meteorologen tot en met zaterdag wolkendekken, waaruit vrijdagavond 28 december zelfs een enkele bui kan vallen. Ook zaterdag worden er wolkendekken verwacht als spelbreker, daarna zou in de huidige voorspellingen de zon tot na de jaarwisseling vrij spel hebben waarbij de temperaturen overdag kunnen oplopen richting de grens met 20 graden Celsius.

Weer20181227

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s