Málaga CF en Granada CF behouden aansluiting

NERJA – Met overwinningen in de uitwedstrijden tegen respectievelijk Real Mallorca en Gimnàstic hebben zowel Málaga CF als Granada CF zaterdag 8 december de aansluiting met de koplopers in de Segunda Divisón behouden. Málaga besliste op Mallorca de wedstrijd vijf minuten voor tijd (1-2), voor Granada was een treffer in de eerste helft voldoende om een 0-1 zege te laten optekenen.

Beide Andalusische clubs azen na recente degradatie op een snelle terugkeer naar het hoogste Spaanse voetbalplatform en zijn met tegenstanders Alcorcón, Deportiva La Coruña en Albacete verwikkeld in een race om het kampioenschap én promotie naar de Primera División.

In de uitwedstrijd tegen Real Mallorca kwam Málaga drie minuten voor rust aan de leiding met een treffer van de Schot Jack Harper. De thuisclub kwam halverwege de tweede helft dankzij Alejandro López langszij, waarna Miguel Ángel Garrido vijf minuten voor tijd de wedstrijd op slot gooide: 1-2. In het duel tussen Gimnàstic en Granada viel de enige en beslissende treffer tien minuten voor de pauze, toen Alejandro Pozo doeltreffend uithaalde.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s