Film ‘Western’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 12 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Western’ van regisseur Valeska Grisebach  vertoond. Deze Duitse productie uit 2017 is te zien in de originele (Duitstalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

Het verhaal gaat over een groep Duitse constructiewerkers die aan een uiterst moeilijke klus beginnen in het binnenland van Bulgarije en daarbij op allerlei problemen stuiten zoals het verschil in culturen en een taalbarrière . Hoofdrollen zijn er voor Meinhard Neumann, Reinhardt Wetrek, en Suleyman Alilov Lefitov, de film duurt twee uur. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Western

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s