Georganiseerde wandeling naar Cuesta del Cielo

NERJA – Vanaf de parkeerplaatsen bij de Grotten van Nerja (naast het dorpje Maro) kan op zondag 16 december worden deelgenomen aan een wandeling naar de top van de Cuesta del Cielo, die een fraai uitzicht biedt over Nerja en de kustlijn. De wandeling is georganiseerd door de lokale wandelvereniging Club de Montaña Elimán.

Het vertrekpunt is de parkeerplaats naast de Grotten van Nerja, waar vandaan de tocht om 07.30 uur begint per auto naar het beginpunt van de wandeling. Deelnamekosten bedragen 10 euro per persoon (5 euro voor leden van de Club Elimán), opgave en betaling vooraf is vereist (info: clubeliman@gmail.com).

Nerja Cielo Barranco Madrono

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s