Decembers zomerweer rond Nerja

NERJA – Het fraaie nazomerweer in en rond Nerja houdt nog even aan, zo voorziet de regionale meteorologische website Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) in haar recentste voorspellingen. De zon regeert daarbij de komende dagen en de temperaturen overschrijden de grens van 20 graden Celsius met grote regelmaat.

Voor vrijdag tot en met zondag is het vooral de zon die de klok slaat, vanaf maandag 10 december ziet Aemet de bewolking wat toenemen met mogelijk neerslag op woensdag 12 december als gevolg. De wind is daarbij de komende dagen zwak tot matig.

Weer20181206

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s