Kerstmarkt op en rond Balcón de Europa

NERJA – Evenals vele andere gemeenten aan de Costa del Sol heeft ook Nerja een kerstmarkt, welke van donderdag 6  december tot en met zondag 6 januari dagelijks tussen 10.00 en 21.00 uur kan worden bezocht . Het initiatief komt van de Concejalías de Comercio en de Tradiciones Populares del Ayuntamiento de Nerja. De markt is gedurende die periode gevestigd aan de Plaza Cavana, achter de El Salvador-kerk naast het Balcón de Europa.

Naast typische kerstartikelen zullen er door de inbreng van de Asociación de Empresarios de Nerja, een lokale vereniging die de belangen behartigt van de lokale boeren en winkeliers, ook veel typische regionale producten te koop worden aangeboden. Ook zijn er demonstraties van oude ambachten te bewonderen en worden er diverse workshops georganiseerd.

Nerja kerstmarkt 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s