Zon verdrijft regen uit Nerja

NERJA – Het is voorlopig afgelopen met de regen in en rond Nerja, zo voorziet het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorlogía). De komende dagen neemt de zon steeds meer de overhand en lopen de temperaturen weer op, waarbij de grens van 20 graden makkelijk en regelmatig wordt doorbroken.

Dit blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen van Aemet voor de regio rond Nerja. Regen wordt de komende week helemaal niet verwacht, ook de wind laat het grotendeels afweten waardoor het kwik lokaal kan oplopen tot ruim boven de 20 graden.

Weer20181130

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s