Nieuwe expositie in Galería Krabbe

FRIGILIANA – In de Deense Galería Krabbe in Frigiliana wordt vrijdag 8 december een nieuwe expositie geopend. Deze nieuwe tentoonstelling, waarbij kunstwerken van de Deense kunstenaars Dorthe Steenbuch Krabbe en Lars Nørgård zijn te zien, loopt tot en met 26 januari 2019.

Galería Krabbe is te vinden aan de Calle Rosarico La Joaquín 12 in Frigiliana. Meer informatie over openings- en bezoektijden : http://www.galeriakrabbe.com/ . De entreeprijs bedraagt 20 euro per persoon, voooraf aanmelden via e-mail (galeriakrabbe@gmail.com) is noodzakelijk.

Frigiliana Krabba 20181207

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s