Film The Nutcracker in Centro Cultural

NERJA – De Amerikaanse fantasyfilm The Nutcracker and  the Four Realms (Spaanse titel: El Cascanuces y los Cuatro Reinos) is op donderdag 6 december een aantal keren te zien in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja.

Er zijn vier voorstellingen gepand (in het Spaans) welke zijn voorzien om 12.00 uur, 16.30 uur, 18.30 uur en 20.30 uur. De film is geregisseerd door Lasse Hallström en Joe Johnston en duurt 99 minuten. Hoofdrollen zijn er voor Mackenzie Foy, Keira Knightley, Helen Mirren en Morgan Freeman.

Nerja CCN Film Cascanueces

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s