Opvoering ballet Zwanenmeer in Centro Cultural Nerja

NERJA – Het legendarische klassieke ballet ‘Het Zwanenmeer’ (in het Spaans: ‘El lago de los Cisnes’) is op woensdagavond 28 november te zien in het Centro Cultural Villa de Nerja. De uitvoering komt voor rekening van het Russian Classical Ballet.

De opvoering begint om 20.00 uur en duurt anderhalf uur, de toegangsprijzen zijn 28 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum, aan de Calle Granada 45 in Nerja. Ook zijn er entreebewijzen te reserveren via internet: https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Zwanenmeer 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s