Málaga CF morst dure punten

MALAGA – In de jacht om binnen één seizoen terug te keren op het hoogste Spaanse voetbalniveau heeft het vorig seizoen gedegradeerde Málaga CF dure punten laten liggen. De blauw/witte formatie verloor zondag een uitwedstrijd met 0-1 van Extremedura UD, zag koploper Alcorcón een 2-0 zege boeken op Real Zaragoza en daarmee uitlopen naar een voorsprong van vier punten.

Granada CF, net als Málaga gebrand om na degradatie snel terug te keren naar het hoogste platform, verloor in eigen huis. Sporting Gijón kaapte in het stadion Nuveo Los Cármenes de drie punten met een late treffer in blessuretijd (1-2). Málaga had tegen Extremadura weliswaar een licht veldoverwicht, maar zag de thuisclub na ruim een half uur de leiding nemen via Marquez om deze niet meer uit handen te geven.

In de competitiestand van de Segunda Divisón heeft Alcorcón nu drie punten voorsprong op de naaste achtervolger Deportivo La Coruña, Málaga volgt op vier punten en Granada telt als nummer vier nu vijf punten achterstand. Zaterdag 1 december staat (18.00 uur) de derby tussen Málaga en Granada op de rol.

MalakaVak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s