Nations Cup-duel Duitsland-Nederland in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het Nederlands voetbalelftal speelt maandag 19 november de vierde en laatste wedstrijd voor de Nations Cup een uitwedstrijd tegen Duitsland in Gelsenkirchen.  Oranje heeft, na de recente overwinningen in eigen huis op Frankrijk (2-0) en Duitsland (3-0), aan een gelijkspel voldoende om zich te laten kronen tot winnaar van poule A en zich daarmee te plaatsen voor de volgende ronde.

Voor het al gedegradeerde Duitsland staat er, naast prestige, niets meer op het spel na de eerdere nederlagen tegen Frankrijk en Nederland. De voormalig wereldkampioen boekte slechts één gelijkspel tegen Frankrijk en is daarmee na drie speelrondes al kansloos voor plaatsing. De wedstrijd wordt vanaf 20.45 uur afgewerkt en is live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (even voor de boulevard van Playa Burriana).

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s