Lezing over Dickens bij Arts Society Nerja in CCN

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan op dinsdag 27 november  een (Engelstalige) lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Bertie Pearce en heeft als titel ‘Charles Dickens, the man through his life and his characters’. De lezing vindt plaats in het Centro Cultural Villa de Nerja en begint om 18.00 uur, de entreeprijs is 10 euro per persoon (leden van The Arts Society betalen 5 euro per persoon).

The Arts Society (voorheen stichting ‘NADFAS’) is een van oorsprong Britse organisatie, met een totaal van meer 92.000 kunstminnende leden (waarvan circa 130 in Nerja). De afdeling in Nerja houdt elke maand één of meerdere (Engelstalige) lezingen in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 (aanvang telkens 18.00 uur, kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater vanaf 17.00 uur).

Meer informatie over de Arts Society Nerja is te vinden op de website https://theartssociety.org/nerja .

Nerja CCN Arts Society Dickens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s