Film ‘Der Geilste Tag’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 18 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Der Geilste Tag’ van regisseur Florian David Fitz  vertoond. Deze Duitse productie uit 2015 is te zien in de originele (Duitstalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

De komedie/drama gaat over twee mannen (Andi en Benno) die beiden erg ziek zijn en nog één avontuur willen beleven. Hoofdrollen zijn er voor Matthias Schweighöfer, Florian David Fitz en Alexandra Maria Lara, de film duurt 113 minuten. De vertoning begint om 17.30 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Geilste Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s