Hardloopevenement Milla de Navidad Nerja

NERJA – De 34e editie van de hardloopwedstrijd Milla Urbana de Navidad/Memorial Miguel Prados Ruiz wordt op zaterdag 15 december afgewerkt door de straten van Nerja. De wedstrijden zijn onderverdeeld in liefst 22 categorieën (van de jongste jeugd tot veteranen en weer onderverdeeld in mannen en vrouwen), het eerste startschot zal klinken rond 16.30 uur.

Die start vindt plaats op het Balcón de Europa. Het parcours kent voor de seniorencategorieën een lengte van 1.609 meter, de jeugd heeft een aangepast parcours over 500 meter. Inschrijven kan tot en met donderdag 13 december (deadline: 14.00 uur, de inschrijvingskosten zijn 3 euro voor volwassen, 2 euro voor de jeugd) via het emailadres nerjaatletismo@gmail.com en de website http://www.fedatletismoandaluz.net.

Nerja Milla de Navidad 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s