Vertoning film ‘RBG’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt donderdag 8 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘RBG’ van regisseurs Betsy West en Julie Cohen vertoond. Deze Amerikaanse documentaire uit 2018 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het verhaal gaat rechter Ruth Bader Ginsburg (‘RBG’), werkzaam bij het Supreme Court of the United States Association. De film, die in mei 2018 in premiére ging, werd bijzonder positief ontvangen en bracht wereldwijd al meer dan 14 miljoen euro op. Hoofdrollen zijn ervoor Ruth Bader Ginsburg, Jane Ginsburg, James Steven Ginsburg, Nina Totenberg en Clara Spera. De film duurt 97 minuten en begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film RBG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s