Málaga CF schiet zichzelf in de voet

PAMPLONA – Voetbalclub Málaga CF heeft zichzelf in de Segunda División een bijzonder slechte dienst bewezen. Niet alleen verloor de koploper (afgelopen seizoen uit de Primera División gedegradeerd) in de twaalfde competitieronde de uitwedstrijd bij het Baskische Osasuna met 2-1, de ploeg uit Málaga incasseerde daarbij het trieste totaal aan acht gele én twee rode kaarten.

Zowel Blanco Leschuk (twee keer geel en dus rood in de 74e minuut van het duel) als N’Diaye (direct rood tien minuten voor tijd) haalden het einde van de wedstrijd niet. Samen met N’Diaye werd ook Osasuna-speler Xisco kort voor tijd weggestuurd.

Málaga nam in de eerste helft nog wel de leiding via een treffer van Pau Francisco Torres op aangeven van Pacheco. In de tweede helft ontspoorde de blauw-witte formatie volledig, met een vracht aan kaarten en twee tegentreffers tot gevolg. Eerst bracht Villar tien minuten voor tijd de thuisclub met een doelpunt langszij, drie minuten later voltrok Roberto Torres het vonnis over de koploper: 2-1.

Malaga fans vreugde verdriet

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s