Film ‘Breathe’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 4 november  in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Breathe’ van regisseur Andy Serkis vertoond. Deze Amerikaans-Britse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het verhaal gaat de avontuurlijke Robin Cavindish die wordt getroffen door polio en in 1958 vanaf zijn nek verlamd raakt. Tegen alle doktersadviezen in weigert hij toe te geven aan zijn ziekte, ontwikkelt samen met een vriend een rolstoel die is voorzien van een beademingsapparaat en reist de wereld rond om zich in te zetten voor mensen met een beperking.

Hoofdrollen zijn er Andrew Garfield en Claire Foy. De film duurt 117 minuten en begint om 17.30 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Breathe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s