Extra busdiensten tijdens Maroween

MARO – Voor het vervoeren van passagiers vanuit Nerja naar Maro tijdens het dorpsfeest Maroween heeft de busdienst Verano Azul op zaterdag 3 november extra busdiensten uitgezet. Deze lopen van 17.00 uur in de namiddag tot 02.00 uur ’s nachts.

Tickets kosten 1,50 euro per persoon. Opstappunten in Nerja zijn onder meer het Riu Mónica hotel, Jimesol, Clínicas Ríncon en Plaza la Ermita, op de terugritten stopt de bos onder meer bij de Supersol (sportvelden), Plaza la Ermita en het Riu Mónica. De bussen rijden ieder heel uur, aankomsten en vertrek uit Maro is telkens een half uur later.

De activiteiten rond viering van Maroween werden vanwege de regen eerder deze week verplaatst van 31 oktober naar 3 november. Maroween is een samenvoeging van het Halloween-feest met het traditionele lokale feest rond de ‘zoete aardappelen en kastanjes’. De opening is rond 17.00 uur aan de Calle Real, waar naast een ambachtsmarkt allerlei kraampjes met lokale en typerende lekkernijen zijn te bezoeken.

Het activiteitenprogramma speelt zich grotendeels af op het Plaza de la Iglesia. Optredens worden verzorgd door onder meer de dansgroep Christían David, DJ Toulalan, Grupo de Zumba de Gema y Jotxan en een Brass Town Band.

Maro Maroween busdiensten 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s