Maro viert ‘Maroween’

MARO/NERJA – Het jaarlijkse Maroween-feest staat op woensdag 31 oktober  en donderdag 1 november in Maro (een op een steenworp van en onder de gemeente Nerja vallend kustdorp) op het programma. De ‘Pasaje de los horrores’ (vrij vertaald ‘De passage der verschrikkingen’) is de meest opvallende attractie tijdens dit traditionele evenement. Deze Pasaje de los horrores is op woensdagavond 31 oktober vanaf 20.00 uur toegankelijk en wordt ingericht in een deel van de dorpsschool.

Maroween is een samenvoeging van het Halloween-feest met het traditionele lokale feest rond de ‘zoete aardappelen en kastanjes’. De opening is dinsdagmiddag rond 17.00 uur aan de Calle Real, waar naast een ambachtsmarkt allerlei kraampjes met lokale en typerende lekkernijen zijn te bezoeken.

Het activiteitenprogramma speelt zich grotendeels af op het Plaza de la Iglesia. Optredens worden verzorgd door onder meer de dansgroep Christían David, DJ Toulalan, Grupo de Zumba de Gema y Jotxan en een Brass Town Band.

Maro Maroween 2018 groot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s