Jazz-swing avond in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja treedt vrijdagavond 2 november het kwintet Anachronic op. Deze band  brengt een mix aan traditionele jazz & blues-muziek ten gehore en wordt gevormd door Ana Villalba (zang), Stefano Tomaselli (saxofoon), Fali Martínez (gitaar), Juan Baca (contrabas) en Nicolás Huguenin (drums).

Het repertoire bestaat uit klassiekers als ‘Puttin´on the Ritz’, ‘I´ve found a new baby, ‘Ain´t misbehavin´ en ‘I´m gonna sit right down, and write myself a letter’’. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar à raison van 10 euro per persoon aan kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 óf te bestellen via internet: https://entradas.mientrada.net. Het optreden begint om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur.

Nerja CCN Anachronic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s