Film ‘The Captain’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 21 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Captain’ (originele titel ‘Der Hauptmann’) van regisseur Robert Schwentke  vertoond. Deze Duitse productie uit 2017 is te zien in de originele (Duittstalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

Het verhaal gaat over de Duitse oorlogsmisdadiger Willi Herold, die de identiteit van een Duitse legerofficier heeft aangenomen en in die rol verantwoordelijk wordt voor het terechtstellen van deserteurs en gevangenen. Hoofdrollen zijn er voor Max Hubacher, Frederick Lau en Bernd Hölscher, de film duurt 118 minuten. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film The Captain

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s