Regionale kaasmarkt op Balcón de Europa

NERJA – Om de regionale kazen beter onder de aandacht te brengen van zowel de toeristen als de lokale inwoners is er dit weekeinde (zaterdag 20 en zondag 21 oktober) een promotionele kaasmarkt in Nerja. Deze wordt gehouden op en rond het Balcón de Europa en is toe aan de tweede editie

Veertien zuivelfabrieken uit Andalucía tonen daarbij meer dan vijftig verschillende soorten kazen. Ook zijn er proeverijen georganiseerd. De markt is op zaterdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur en van 18.00 tot 23.00 uur, op zondag van 11.00 tot 15.00 uur. Naast de presentatie van tal van regionale kazen uit de Axarquía zijn er ook wat omlijstende activiteiten. Gedurende de openingstijden van de markt is het ook mogelijk om voor de prijs van vijf euro te genieten van acht (kaas)tapas.

Nerja kaasmarkt 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s