Tangoshow Lo Mejor de Jolís bij CCN

NERJA – Een show die het aanwezige publiek langs de tango´s van Carlos Gardel en de songs van Edith Piaf voert, is zaterdagavond 20 oktober te zien in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45, in de binnenstad van Nerja.

Deze nostalgische reis door de muziekwereld wordt uitgevoerd door de artiesten Nicolás Medina (akoestische gitaar en ukelele) en Jolís (gitaar en zang), bijgestaan door Marcelo Huertos (drum en akoestische gitaar), Rafael del Castillo (basgitaar) en de toetsenist Morten Jespersen.

De show begint om 20.30 uur en duurt circa anderhalf uur. Entreebewijzen kosten 12 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het Cultureel Centrum of te reserveren via de website https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Lo mejor de jolis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s