Internationaal competitievoetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de negende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV (nog zonder puntverlies) speelt zaterdag 20 oktober een thuiswedstrijd  tegen eredivisiedebutant FC Emmen (aftrap 18.30 uur), Ajax speelt later die avond (20.45 uur) een uitwedstrijd in en tegen Heerenveen. Feyenoord komt zondagmiddag om 14.30 uur thuis in Rotterdam  in actie tegen PEC Zwolle.

Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League en de Spaanse hoogste divisies.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s