Jazzconcert Hot Club de Norvège in Centro Cultural

NERJA – Een jazzconcert, uitgevoerd door de Hot Club de Norvège, is woensdagavond 17 oktober te beluisteren in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45. Deze jazzformatie bestaat reeds 25 jaar waarin de formatie een eigen sound, met invloeden van zigeunerjazz, walsmuziek en de meer moderne jazz ontwikkelde.

Het optreden begint om 21.00 uur, duurt circa anderhalf uur en de toegangsprijs bedraagt 20 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar aam de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 en te bestellen via internet: https://entradas.mientrada.net .

HOT CLUB NOVIEMBRE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s