Daling temperaturen rond Nerja

NERJA – In en rond Nerja is er deze week sprake van een daling van de temperaturen. Daarbij wordt de komende dagen een gemiddelde dagtemperatuur van 20 graden net wél of net niet gehaald. Ook de regen speelt de komende week een rol.

In het begin van de week loopt het kwik nog op tot een gemiddelde dagtemperatuur van zo’n 22 graden Celsius, later in de week verwacht het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) een verdere daling waarna komend weekeinde het kwik weer kan oplopen naar circa 24 graden Celsius.

Nerja weer 20181015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s