Film ‘Madame’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 14 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Madame’ van regisseur Amanda Sthers  vertoond. Deze Franse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engels/Franstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film duurt 90 minuten en begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie). De hoofdrollen in deze komedie worden gespeeld door Harvey Keitel, Toni Collette en Rossy de Palma.

Nerja CCN Film Madame

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s