Voetbalinterland Nederland-Duitsland te zien bij El Fuego

NERJA – Het Nederlands voetbalelftal speelt zaterdag 13 oktober de tweede wedstrijd voor de Nations League (League A, groep 1) tegen Duitsland. De wedstrijd is in Nerja vanaf 20.45 uur te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Het eerste duel in deze nieuwe landencompetitie ging vorige maand, uit tegen Frankrijk, voor Oranje met 2-1 verloren. Duitsland hield de wereldkampioen eerder op een 0-0 gelijkspel, waardoor Frankrijk nu met vier punten Poule A aanvoert. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff-Arena van Amsterdam.

elFuegoVoetbal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s