Regen dreigt spelbreker te worden tijdens Feria-week in Nerja

NERJA – Traditioneel (al was vorig jaar een positieve uitzondering, red.) valt de eerste regen van het najaar tijdens de Feria-week van Nerja. Ondanks dat de eerste echte en hevige regenbuien dit jaar al in september naar beneden kwamen en er de afgelopen week sprake was van een warme en droge nazomer, voorziet het lokale weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorologiá) komende week een natte kermisweek voor Nerja.

De kermisweek begint maandagavond 8 oktober, Aemet verwacht in haar meest recente voorspellingen regenbuien van maandag 8 tot en met donderdag 11 oktober, waarbij de huidige dagtemperatuur (tegen de 30 graden Celsius) zo’n vijf à zes graden daalt. Ook de wind neemt, volgens deze voorspellingen, in kracht toe, vooral op dinsdag 9 oktober.

Weer20181007

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s