Hondenshow op Plaza de España

NERJA – Op initiatief van de Costa Animal Society (CAS) wordt zondag 14 oktober in samenwerking met de gemeente Nerja een  hondenshow gehouden. Deze vindt plaats op het Plaza de España, in het verlengde van het Balcón de Europa achter het gemeentehuis van Nerja.

Het evenement duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Inschrijving staat open voor alle soorten honden en kan tot 12.00 uur op het terrein, tegen een bedrag van 5 euro per inschrijving (12 euro bij opgave voor drie categorieën). Er zijn allerlei soorten categorieën, waarin wordt gestreden in diverse onderdelen. Het CAS werd in 1986 opgericht en zet zich in voor in de steek gelaten en mishandelde dieren.

Nerja hondenshow cas 2018

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s