Coverband ‘Coverland’ in Centro Cultural

NERJA – De coverband ‘Coverland’ speelt vrijdagavond 5 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja. Coverland brengt daarbij nummers ten gehore van befaamde artiesten als Michael Jackson, Stevie Wonder, Bruno Mars, Joe Cocker en Eric Clapton.

Toegangskaarten kosten 10 euro per persoon, het optreden begint rond de klok van 21.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, of via internet te reserveren: https://www.mientrada.net .

Nerja CCN Coverland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s