Zesde seizoenzege voor Málaga CF

MALAGA – In het eigen stadion La Rosaleda heeft voetbalclub Málaga CF zondagmiddag 30 september de zesde overwinning uit zeven wedstrijden voor de Segunda Divisón gehaald. Na de eerste seizoensnederlaag van een week eerder in en tegen Las Palmas, bleef Málaga dit keer opponent Rayo Majadahonda de baas: 1-0.

Imponerend was de overwinning allerminst, de bescheiden tegenstander had veruit het meeste balbezit (64 procent) maar keek al na tien minuten spelen tegen een achterstand aan. Rayo zou die tegenslag nooit te boven komen. Jack Harper tikte op aangeven van Ivan Rodriguez de enige en winnende treffer binnen.

Málaga voert nu na zeven speelrondes de ranglijst aan met achttien punten, vier meer dan de naaste achtervolgers Granada CF, UD Las Palmas en Alcorcón. Málaga speelt volgende week (zondag 7 oktober) een uitwedstrijd tegen Deportivo La Coruña.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s